Meer over mij

Creativiteit en plezier

Hallo, ik ben Evelyn.

Een enthousiast persoon met een nieuwsgierige grondhouding t.a.v. de menselijke gedragingen. Ik kan oprecht genieten van “ons” mensen en kinderen met al onze krachten en valkuilen. Acceptatie en omarmen van het menselijk gedrag is voor mij een voorwaarde om tot heling van jezelf en het genieten te kunnen komen.

Door mijn eigen leven te doorleven en als trotse moeder van 3 zonen weet ik dat opvoeden en samenleven niet altijd verloopt zoals je zou willen. Dat je zelf niet altijd doet wat je zou willen doen. Ieder mens en kind heeft kwaliteiten in zich en ervaart het meeste geluk als je hiernaar kunt leven. Mijn missie is om kinderen/jeugdigen en hun ouders te coachen om hiernaar te leven. Daar waar jij het meest  jouw geluk kunt ervaren.

Zolang ik me kan herinneren ben ik in mijn leven altijd al gefascineerd geweest door de menselijke gedragingen. In mijn loopbaan zijn mijn keuzes ook altijd gericht  geweest op mensgerichte studies en beroepen. Ik ben jarenlang werkzaam geweest binnen de kinder- en jeugdpsychiatrie .Momenteel werk ik naast mijn praktijk ook als brede jeugdprofessional binnen de jeugdzorg. Mijn rugzak is door deze praktijkervaring met aangevulde studies goed gevuld. Mijn ervaringen en verbinding met (hoog) gevoeligheid ,maken dat ik een bijdrage wil leveren voor deze groep kinderen , jongeren en hun ouders.

Ik geloof dat er vanuit een grondhouding met empathie, acceptatie en vertrouwen gericht gewerkt kan worden richting de wens of het verlangen die achter de lasten aanwezig is. Het hoort bij mij om dit werk te doen met enthousiasme, doortastendheid, humor, creativiteit en plezier.

Van origine ben ik verpleegkundige binnen de psychiatrie en is mijn ervaring binnen verschillende doelgroepen (kinder-en jeugd psychiatrie) gedurende 25 jaar gevormd. De afgelopen periode ben ik overgestapt naar het basisteam voor jeugd en gezin waar ik mijn ggz achtergrond meeneem in de hulp aan de kinderen en gezinnen.

Naast deze banen ben ik ook altijd bezig gebleven om me te ontwikkelen als professional  en als intuïtief mens. Opleidingen gericht op;

  • Sensi-therapie
  • Systeemtherapeutisch medewerker
  • Individuele opstellingen
  • opvoedopstellingen
  • Sensi-coach kinderen en pubers
  • Matrix-methode
  • Erkend gezins- en kindercoach volgens de reversiemethode