Visie en specialisatie

Wat is mijn visie?

Visie                                                                                                                                                

Elk gezin mag en kan geluk ervaren met ieders eigenheid. Geluk maakt dat je in je eigen kracht komt staan en in je eigen kracht staan maakt dat je je gelukkig voelt. Iedere ouder en kind heeft kwaliteiten bij zich en ervaart het meeste geluk als je hiernaar kunt leven.

De verbinding tussen ouder en kind is sterk dat maakt dat een verandering bij de een altijd invloed heeft op de ander. De werkwijze en het  aanbod van Leefjezelf is gericht op deze dynamiek en de wens naar geluk en ontwikkeling. Zodat kinderen, jongeren en hun ouders weer vanuit die eigen kwaliteiten verder kunnen gaan met hun leven. Met alles wat bij jou hoort!

Specialisatie                                                                                                                                              

Vanuit mijn eigen kwaliteiten en met bovenstaande zienswijze bied ik hulp aan ouder en/of kind met het verlangen dat je erna verder kunt om op jouw manier jouw geluk te leven. Als gecertificeerd sensikids-coach zet ik me in voor (hoog) gevoelige kinderen en hun ouders. Vanuit  mijn  lange ervaring binnen de kinder-en jeugdpsychiatrie heb ik zicht op de begeleidingsbehoefte van kinderen/jongeren met een diagnose. Coaching en training van deze jongeren en hun ouders behoort hierbij dan ook tot mijn specialisaties. Ik werk veelal vanuit de reversiemethode (vanuit de kinesiologie)  in coaching met ouders en merk daar goede resultaten mee in korte tijd. hiernaast is het systemisch werken met opstellingen een manier die ik in mijn werk inzet.