Meer informatie hier beneden.

Scheiden… hoe dan? Gratis informatiebijeenkomst.

Scheiden… hoe dan? Gratis informatiebijeenkomst.

Scheiden… hoe dan? Gratis informatiebijeenkomst

Als je gaat scheiden, komt er heel wat op je af. Hoe vertel je het de kinderen? Waar kun je ze wel/niet bij betrekken? Hoe gaan jullie als (ex)partners met elkaar om? Lukt het op een goede manier te communiceren of hebben emoties de overhand? En wat moet er praktisch gezien allemaal geregeld worden?
Om een weloverwogen besluit te kunnen nemen en de juiste stappen te zetten, is het belangrijk om informatie in te winnen. Neem daarom deel aan onze gratis (online) informatiebijeenkomst om vanuit 3 kanten (kinderen – (ex)partners – juridisch) te horen waar je op kunt letten, zodat jouw echtscheiding geen vechtscheiding wordt. De professionals van Praktijk Leef JezelfVan Waarde, praktijk voor relatie en rouw en FS advocatuur geven je handvatten zodat iedereen die betrokken is bij jouw gezin met zo min mogelijk kleerscheuren door de scheiding heen komt.

Praktische informatie:

  • Datum: 17 maart 2021
  • Tijd: 10.00-11.00 uur en 20.00-21.00 uur
  • Waar: online. Je kunt anoniem deelnemen aan deze bijeenkomst. Uitleg hierover volgt in de bevestiging van deelname die je ontvangt na je inschrijving.
  • Hoe kun je je aanmelden: stuur een mail naar hoe.dan@gmail.comen vermeld daarin je naam en je woonplaats.
    Geef ook aan op welke dringende vraag jij graag antwoord wilt krijgen tijdens deze informatiebijeenkomst.
Gerelateerde berichten

Laat een reactie achter

Je reactie*

Je naam*
Your Webpage