Tracking-ID UA-112160206-1

Trainingen voor (hoog) gevoelige kinderen / jongeren

Leren omgaan met prikkels

Training voor (hoog) gevoelig of (hoog) sensitief kind.

De term (hoog) gevoelig of (hoog) sensitief wordt steeds meer bekend wat niet vreemd is als je weet dat ongeveer 20 % van de kinderen hoog gevoelig is. Zij vragen soms om wat extra’s omdat hun mooie kwaliteiten hen meer kwetsbaar maken voor prikkels.

Het verlangen van Leefjezelf is dat je mag zijn wie je bent en vandaaruit voluit mag leven. Daarom mijn speciale aandacht voor deze kinderen ,jongeren en hun ouders. In samenwerking met Sensikids bied ik trainingen aan ontwikkeld door Sylvia van Zoeren.

In de trainingen wordt middels verhalen, spel, oefeningen, knutselen op een ontspannen manier gewerkt aan bewustwording van wie je bent en wat jij nodig hebt om jezelf fijn te voelen en te leren omgaan met prikkels. Er wordt gewerkt in een mooi werkboek en een map waar werkvormen in bewaard worden. Deze gaan mee naar huis zodat thuis de oefeningen en spellen met ouders terug gepakt kunnen worden.

In de praktijk leren ze afgestemd op de leeftijdsgroep;

  • Ontspannen
  • Grip krijgen op emoties
  • Positief denken
  • Meer zelfvertrouwen, weerbaar
  • Concentratie verbeteren
  • Benoemen van je gevoel
  • Eigen kwaliteiten leren herkennen

Individuele trainingen bestaan uit  7 bijeenkomsten van 1 uur inclusief werkboek en evaluatie voor;
Kinderen van 6-12 jaar        “ik ben oké training”
Jongeren vanaf 12 jaar        “power pubertraining”

Het is mogelijk om deze training in een kleine groep te volgen met aangepast tarief. Hiervoor kun je zelf een groepje aandragen of je inschrijven voor de wachtlijst. 

Groepstraining met 7 bijeenkomsten van 1,5 uur.

Samen met Corina Patings  hebben we onze kwaliteiten en missie voor het hoog sensitieve kind gebundeld. We vormen samen de praktijk Positief Sensitief  waaruit we alles aanbieden gericht op groepen trainingen en workshops.

Vanuit Positief Sensitief  bieden we deze prachtige training aan voor iets grotere groepen van maximaal 8 kinderen. Op een mooie locatie zoeken we met de kinderen het plezier, de herkenning, het spel en samen leren met een werkboek en in de natuur!

Ook voor kinderen 4-6 jaar   “ik voel me oké training”

Kijk voor meer info op www.positiefsensitief.nl  www.sensikids.nl of op www.powerpupers.nl