Training Positief Sensitief Ouderschap

Zit jij ook wel eens met je handen in het haar? Je hebt recentelijk ontdekt, of weet al een tijdje dat je een prikkelgevoelig of (hoog)sensitief kind hebt. Maar hoe nu verder?

Voor ouders die bewust willen opvoeden is er een training Positief Sensitief ouderschap. Hierin wordt achtergrondinformatie rondom (hoog) gevoeligheid besproken en uitgelegd.  Begrijpen waar gedrag vandaan komt helpt echt om betekenis te kunnen toekennen aan het gedrag van jullie kind.  De insteek van deze training is dat ouders met nieuwe inzichten ,kennis en gedeelde ervaringen weer positief verder kunnen in de opvoeding. Ook zullen ervaringselementen en de dynamiek van eigen emoties in relatie tot je kind terugkomen in de training.

De training wordt  in kleine groepen in samenwerking met Corina Patings vanuit Positief Sensitief gegeven. In 4 bijeenkomsten op woensdagavond van 2 uur krijg je direct toepasbare tips en tools om thuis in te zetten. Bel me of stuur een berichtje en houdt de site en Facebook in de gaten voor nieuw geplande data!thema’s van de bijeenkomsten;

  1. Wat zijn (hoog) sensitieve kinderen?
  2. Communicatie met je kind
  3. Het script van de ouder
  4. Echt contact met je kind

Omdat ouders de basis zijn voor de ontwikkeling van hun kinderen zullen de kosten voor een groepstraining voor een aantrekkelijk tarief worden aangeboden!