Jongeren

Helpen met het vinden van je eigen kracht

HELPEN MET HET VINDEN VAN JE EIGEN KRACHT 

Als je veel piekert, moeilijkheden ervaart in het contact met medeleerlingen of binnen je gezin en  jij je niet happy voelt kan het voor jou goed zijn om alleen of met je ouders de stap te nemen naar begeleiding. 

Als jongere sta je voor de uitdaging om jouw pad richting te geven met alle weerstanden, emoties en onzekerheid die daarbij horen. 

Met mij  kan je vrijuit praten en je kan mijn ervaring en creativiteit gebruiken om je ideeën aan te toetsen. Ik wil je graag helpen je eigen kracht en motivatie te ontdekken. Ik zoek samen met jou naar jouw kwaliteiten en hoe je die kan inzetten om jouw doel te bereiken. Hierbij zal ik je aanmoedigen  om beperkende gedachten aan te pakken die je ervan weerhouden om te doen wat jij zou willen. 

Wil je los komen van je angsten- woede- verdriet ? Samen kunnen we onderzoeken waar deze vandaan komen en wat het stand houdt. Gaat het niet lekker in het gezin ? Ik kan je helpen om de vertaal slag te gaan maken of samen met het gezin de dynamiek  te verhelderen. 

Afhankelijk van wat bij jou past zal ik de begeleiding op je aanpassen. 

 Om de veiligheid van jongeren te waarborgen is het de keuze van de jongere zelf in hoeverre zijn/haar ouders betrokken worden in het traject.